Mirjam Ulstein

Mirjam Ulstein

1: Hva er din gründer-idé?

Jeg er frilansjournalist og forholdsvis fersk redaktør for det kristne kvinnemagasinet JK. Idéen, eller rettere sagt drømmen, er å kunne leve av å skrive!

2: Hvilken nytte får du av å være tilknyttet ÅKP som gründer?

Arenaen som ÅKP har skapt gir meg motivasjon, arbeidslyst og gjør at jeg gleder meg til å dra på jobb. Å være omgitt av kreative, nytenkende mennesker og ÅKP-rådgivere med tyngde og bred yrkeserfaring – det er gull verdt!

Noe jeg i større grad har oppdaget, etter at jeg ble en del av dette gründermiljøet, er at Ålesund har mye å by på, som er relevant for jobben min. Interessante invitasjoner popper stadig opp og arrangementer, work shops, foredrag mm. oppleves veldig tilgjengelig! ÅKP bygger broer for oss som sitter her.

3: Hva liker du med å sitte i Innovasjonsarenaen?

Du vet når stemninga er god, som i oppbyggende? Når lunsjpratene er verdifulle og lærerike? Og det i rommet kun finnes gode vibber?

Fellestrekk ved gründerne jeg har møtt på er at de er entusiastiske, fulle av pågangsmot og at man blir nysgjerrig på dem – de er spennende! En fin miks av slike folk gir et helt fantastisk arbeidsmiljø! I tillegg omgås man både studenter ved NTNU, forskere, kommuneansatte og representanter fra ulike bransjer i næringslivet, i forbindelse med felleslunsj tre ganger i uka.

Jeg gleder meg stort over synergieffektene, dynamikken og det levende fellesskapet i Innovasjonsaraenaen!