Eirik Belland, Effee

Eirik Belland, Effee

1: Hva er din gründer-idé?

Effee induction er en innovativ OEM – Original Equipment Manufacturer innen industriell induksjonsvarme. Vi leverer energi- og ressursbesparende utstyr til metallstøperibransjen, maskiner og reservedeler til bilindustri, elektro-teknisk industri, maritim industri og mekanisk industri for å nevne noen.Per i dag har vi primært kunder i Norge, Sverige, India, Thailand og Malaysia og satser nå videre ut i Europa, Asia og USA.

I tillegg har jeg, også sammen med Oshaug Metall, startet et selskap (Corron AS) som leverer tjenester innen korrosjonsbeskyttelse samt anodeproduksjon i eget støperi utenfor Molde. Våre kunder er per i dag primært innen olje- og gass og maritim industri.

2: Hvilken nytte får du av å være tilknyttet ÅKP som gründer?

ÅKP har vært en solid støtte for meg både faglig og personlig. Jeg oppfatter ÅKP og deres ansatte som tilgjengelige, omtenksomme, blide, slagkraftige og opptatt av kvalitet i alt de gjør.

Setter også stor pris på at ÅKP byr på nettverket sitt hvor det er relevant.

3: Hva liker du med å sitte i Innovasjonsarenaen?

I tillegg til  flotte lokaler, sitter jeg på ÅKP først og fremst på grunn av alle de hyggelige og interessante menneskene jeg møter der.