Abigail Panganiban, Inzpero

Abigail Panganiban, Inzpero

1: Hva er din gründeridé? 

Tanken bak Inzpero er enkel – der er utrolig mange dyktige uoppdagede kunstnere der ute og samtidig er det veldig mange som ønsker noe fint og unikt på veggen uten at det blir for dyrt. Inzpero plukker ut de mest spennende og talentfulle kunstnere, vi digitaliserer og tilgjengeliggjør kunsten for deg og vips så har du et unikt uttrykk hjemme. Vi tar også med noen klassikere og eksepsjonelle fotografier – så kan du selv sette sammen din unike bildevegg. Skandinavisk kunst av skandinaviske kunstnere. 

2. Hvilken nytte får du av å være tilknyttet ÅKP som gründer?

– Vi har fått masse god hjelp med selve ideen vår. Fikk god nytte av startupkurset vi hadde med Robert. God hjelp med jobben bak en bedrift og rett og slett selve arbeidet med å være gründer. Folka her hjelper oss å komme i kontakt med de rette personene. 

3. Hva liker du med å sitte i Innovasjonsarenaen?

– Liker at her er så mange kunnskapsfulle mennesker rundt meg. Miljøet her er også veldig bra. Istedenfor å sitte hjemme alene og treffe kollegaer av og til på kafe, får vi en plass hvor vi kan jobbe effektivt sammen også få god hjelp når vi trenger det. 

– Ikke minst lunsj mandag, onsdag og fredag. Godt for magen, men også bra for sinnet. Felleskap og sosialisering er viktig, og det får man absolutt her på Innovasjonsarenaen.